Visszajelzések

“Több éve itt rendeljük a szülinapi tortánkat és valami elképesztően finomak mindig!! Bármit elkészítenek-amit kérünk- náluk nincs lehetetlen! köszönjük!! 

“Csodálatos és finom esküvői torták “🎂🎊

“Gyönyörű és finom tortát kaptunk Timitől kisfiúnk keresztelőjére! Köszönjük szépen!”

Szilvi

“Kedves Timi!
Nagyon szépen köszönjük a csodàlatos esküvői tortànkat, amit elkèszítettèl nekünk pont úgy, ahogy azt megàlmodtuk. Az íze tökèletes volt‼️
Az esküvönkön a vendègek is el voltak ájulva tőle‼️
Az aprósütemények, különösen a zserbó isteni finom volt…..
Az esténk fènypontja volt a torta és az aprósüti💜
Minden olyan embernek szeretném ajànlani Timit, akik igènylik a minőségi alapanyagból készült tortàkat, süteményeket‼️
Mi megkaptuk, amire vágytunk💜
Köszönjük szépen💜 Pircsi ès Krisztián”


“Szeptember 8-án volt az esküvőnk, a lagzi előtt kb 1 hónappal derült ki , hogy akit megbiztunk a torta elkészítésével átvert minket és nem is állt szándékában elkészíteni a tortánkat . Ekkor találtam rá Timire egy csoportban , amiért azóta is hálásak vagyunk . Azonnal sikerült egyeztetni egy kóstolós időpontot és mit ne mondjak 6 ízből mind a 6 tökéletes volt . Isteniek! Hamar meg is írtuk a szerződést és nem csalódtunk a nagy napon sem ! Az általunk megálmodott torta gyönyörű lett és tökéletes . A 90 szelet pillanatok alatt elfogyott , mindenki elégedett volt vele ! Mégegyszer nagyon köszönjük Timi ! 
Mindenkinek csak ajánlani tudunk Téged !”

Jenny

“Esküvői tortát, aprósüteményt és grillázstortát rendeltünk Timitől.
Nagyon rugalmas volt, a tortákat előre megrendeltük a kóstolást követően, az aprósütiket csak az esküvő hetén, de ebben is a segítségünkre volt,illetve nagyon finom kókuszos és Nérót sütött nekünk.
Mindenki meg volt elégedve a 4 emeletes tortánkkal, a málna-pisztácia volt a befutó a vendégek körében.
A grillázstorta picit vastagabb volt,mint a szokásos, emiatt kicsit nehezebb volt szétvernünk és elfogyasztanunk.
Köszönjük a sok finomságot! “

Tímea

“Nem először kértem szülinapi tortát, és most sem kellett csalódnom.Olyan volt mint amilyet előzőleg megbeszèltünk. Finom és szép is. Ajànlom mindenkinek!”

Balázs

“Először rendeltem, kedves kolléganőm tanácsára! Ők az esküvőjükre és a kedves férj születésnapjára is a Lipcake Factory-t válaszották kedvenc tortájuk elkészítéshez! Mi egy 16 szeletes Dobos tortát rendeltünk. Nagyon rugalmasak és gyorsak. Pénteken délután rendeltem, vasárnap 11:00-kor már nálam volt a torta! Isteni finom, és hatalmas, alig bírtunk vele. Jövőben is ide fogunk járni, ha tortáról lesz szó! � köszönjük mégegyszer a munkátokat! ” Üdv: Nagy család

“Gyönyörű es nagyon finom tortat kaptunk Timitol! Köszönjük szépen a star wars témájú esküvői tortat!” Szilvi
💕 💕 💕 💕

“Május 12-i esküvőnkre Timit kértük meg a torta elkészítésére. Zökkenőmentesen ment minden, a kóstolás, megrendelés, szerződés. Könnyen elérhető volt bármikor bármilyen kérdéssel és nagyon rugalmas – a tortát a helyszínre kihozta, a virágos által adott virággal gyönyörűen feldíszítette (pedig ezt előre nem egyeztettük le, illetve a virágos vállalta).És akkor a lényeg: elképesztő finom volt mind a négy emelet, rengeteg vendég dícsérte a tortát hogy nagyon régen, vagy sosem ettek még ilyen finomat 🙂 nagyon köszönjük Neked a csodaszép és isteni finom tortát Timi, csak ajánlani tudunk bárkinek! ”

Ádám

“Kislányom szülinapjára Tímea csinálta a tortákat, amik egyszerűen szenzaciosra sikerültek� formára pontosan azt kaptam mint amit vártam, ízre meg szavak nincsenek…� annyira finom lett mindkettő! Későbbiek folyamán is tole fogjuk rendelni, ezt garantálom� a piskóta legies, a töltelékben 100%-ban el lett találva az arány, a bevonatot is simán megtudtuk enni (pedig ez a esetek 90%-ban megmarad). A vendégek agyon dicsérték.
Köszönöm szépen, hogy a kislányom szülinapja a tortaid közreműködésével csodás lett��
Rendkívül segítőkész és precíz!”

Andrea

“Május 25.én volt az esküvőnk, csodaszép és csoda finom tortát kaptunk Timitől, 90 szeletes tortát kértünk 81 főre (ami a tortáig kb 65re csökkent) és szinte majdnem mind el is fogyott � csak ajánlani tudom “

Laura

“Isteni finom és kívülről belülről pont olyan esküvői tortánk lett, amilyet elképzeltünk. Gyorsan sikerült mindent egyeztetni, a rendelés menete is gördülékeny volt. Szívből ajánlom mindenkinek!!!  😊😊😊”

Virág

“Ha tortáról volt szó, legyen az szülinap vagy esküvő, keresztelő, még nem csalódtunk Timiben  🙂 Gyönyörű és nagyon finom tortákat készít, és nem utolsó sorban nagyon rugalmas!”

Marcsi

“Timi nagyon segítőkész volt már az elejétől kezdve, és az esküvői tortánk egyszerűen tökéletes volt. A kóstolásra szánt mini-torták nagyon finomak voltak, bármelyik ízt jó szívvel ajánlom, igazán finom, nem ropog a cukor az ember foga alatt, a piskóta puha, még másnapra sem szárad meg! Gyönyörű esküvői tortát kaptunk tőle, és bátran ajánlom minden menyasszonynak, aki egy gyönyörű ÉS finom tortát szeretne a nagy napra!”

Eszter

“4 emeletes esküvői tortát rendeltünk Timitől, csodálatos és nagyon finom volt, többen is repetáztak belőle .”

Tímea

“Keresztlányom esküvői tortája finom és gyönyörű volt. Pont olyan amilyennek megálmodta. Az aprósütemények is nagyon finomak. A zserbó olyan mintha édesanyám készítette volna.”

Márti

“Igazi kuriózum! Nem műízü, igazi házijellegű, extra finom torta.
Köszönjük, érdemes volt itt rendelni.”

Magdi


“Gyönyörű és isteni finom tortát kaptunk a kislányunk első szülinapjára, pisztácia-málna ízben. Amit külön kiemelnék, a valódi pisztácia izű krém, ami sajnos sok helyen émelyítően édes, mű marcipán ízvilágként köszön vissza. Ezer hála ezért, legközelebb is csak innen rendelünk “

Tünde

“Az elképzelést teljes mértékben sikerült megvalósítani.A torta cukormentes volt, de iszonyat fincsi. Biztos, hogy fogunk mèg rendelni. “

Loretta

“A torta egy műremek volt,a 16 éves lányom sírva fakadt mikor meglátta!! Köszönjük szépen neked!!”

Andrea

“Csodálatosan szép tortát készített az esküvőnkre Timi. Az íze pedig isteni finom volt. Felülírta az eddig megszokott “esküvői torta íz” fogalmát. Precíz, pontos, rugalmas, igényes ! Nagyon köszönjük!”

Ildikó